شرح حال

این وبلاگ جهت نشر نوشته‌های اینجانب حمیدرضا باقری می‌باشد

شرح حال

این وبلاگ جهت نشر نوشته‌های اینجانب حمیدرضا باقری می‌باشد

شرح حال
بایگانی
  • ۰
  • ۰

در روایات ترک کردن کار و تلاش نهی شده است و کسی که چنین کند را مورد غضب خداوند دانسته‌اند و از آثارش هم قبول نشدن دعای چنین فردی است.

 روایت است امام صادق (علیه السّلام) از  یکی از یارانشان سؤال کردند: عمر بن مسلم چه مى‌کند؟
به ایشان می‌گویند: به عبادت رو کرده و دست از کسب و کار کشیده است، فرمود: اى واى! او نمى‌داند کسى که کار را رها کند هیچ دعائى از او به اجابت نمى‌رسد! بعد فرمودند: جماعتى از اصحاب رسول خدا (صلّى اللّٰه علیه و آله) هنگامى که آیۀ شریفۀ «وَ مَنْ‌ یَتَّقِ‌ اَللّٰهَ‌ یَجْعَلْ‌ لَهُ‌ مَخْرَجاً» نازل شد مغازه‌هاى خود را بستند و در مسجد به عبادت رو آوردند و با خود مى‌گفتند که خداوند ما را کفایت کرد، و این موضوع به گوش رسول خدا (صلّى اللّٰه علیه و آله) رسید نزد آنها فرستاد و پرسید چه چیز شما را بدین کار که کرده‌اید، واداشت‌؟ گفتند: یا رسول اللّٰه خداوند خود روزى ما را تکفّل فرموده لذا ما به عبادت و پرستش او رو کرده‌ایم.
حضرت فرمود: براستى که هر کس چنین کند دعایش را خداوند اجابت نفرماید، بر شما باد که طلب روزى کنید و به کار و حرفه‌اى بپردازید، سپس فرمود: من دشمن دارم آن کس را که کار را ترک کند و دهان به روى آسمان بگشاید و بگوید: خداوندا، مرا روزى ده، و کوشش را رها کند.

https://eitaa.com/ayat_va_revayat/21

  • ۰۱/۱۱/۰۷
  • حمید رضا باقری

ترک کننده کار و تلاش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی